19:07 | Ünlü Üniversiteye Hacker Şoku
10:31 | 100tl alişverişe Bodman Really Ripped Abs Vücut Spreyi 100ML bedava
16:13 | Serenay rol almayacak! Peki Bergen kim olacak?
16:12 | Buse Varol'dan 'aşk' paylaşımı
16:12 | Musa Eroğlu bağlamasını satıyor
16:12 | Acun Ilıcalı'ya ateş püskürdü!
16:11 | Gülsim Ali tacizcisine seslendi: Seni ifşa ederim
09:55 | Kolay Sohbet Etmek İçin Buraya giriş yapabilirsiniz
09:47 | Süreyya Yalçın'ı sıra dışı tarzı!
06:11 | Serenay Sarıkaya şıklığı 20 bin TL!
21:42 | Gerilim tırmanıyor
21:40 | Tuğba Altıntop sil baştan
21:35 | Serenay Sarıkaya'dan sürpriz atak!
21:33 | Gizlimiz saklımız yok
21:30 | Oryantal Didem’den Bülent Serttaş'a tepki!
21:22 | Seda Bakan’dan Shakira dansı...
21:18 | Berrak Tüzünataç galoşları ayağında unuttu!
21:14 | Burcu Biricik'in zumba dansı sosyal medyada olay oldu!
21:11 | Nez Tuğba Özay'ı yerden yere vurdu! İmajı olay oldu
19:07 | Aleyna Tilki sette böyle coştu!

Tuğçe Kurşunoğlu aldığı tepkilerden memnun

Yeter dizisindeki rolünüzden biraz bahseder misiniz? Ebru gözü kara bir karakter. Yapamayacağı hiçbir şey yok. Ölümün kıyısından dönmüş ve hayatta her şey ona hak görünüyor. Saplantılı bir aşık. Benzer yanlarınız var mı? Ebru bana göre çok daha cesur. Ben o kadar cesur bir kadın değilim. Ebru’nun sınırları yok. Ben daha detaycı, daha sınırları olan, soru soran bir insanım. Ebru sorgusuz sualsiz karşısındaki adama itaat eden bir tip, ben biraz daha dik kafalıyım o konuda. Dizide rol icabı kamyoncu Turan oldunuz, erkek olmak zorladı mı? Kamyona bininp inmek bile benim için zordu. Ses tonunu ayarladım ama yürüyüşüm tam ofsayttı.
Bacaklarımı doldurmaya çalıştılar ama olmadı. Aynaya baktığımda kendimi çok çirkin hissediyordum. Set bittiğinde makyöze ‘Hadi beni güzelleştirin’ diyorum. Bugüne kadar yaptığınız en cesur hareket neydi? İstanbul’a yerleşmek. Beni buraya çeken hiç kimse yoktu. Sadece işime olan aşkım vardı. Hayalimin peşinden tek başına İstanbul’a geldim. Bu benim için büyük bir cesaretti. Sizi sosyal medyada çok güzel bulanlar olduğu gibi eleştirilenler de var. Eleştiriye açığım. Herkes her şeyi beğenmek zorunda değil sonuçta. Özgür düşünceye saygım var ama her şeyin bir sınır var tabii ki. Hayatta hiç kazık yediniz mi? Arkadaşlıklara temiz, saf başlıyorsun ama bir süre sonra yaşadığın şeyler seni yıpratıyor ve daha tedbirli oluyorsun, yoğurdu üfleyerek yiyorsun. O kadar koca yürekli olamıyorsun. Bursa’dan kalkıp İstanbul’a ilk geldiğinizde zorlandınız mı? Reklamcılığı kazanıp geldim. O süreçte hem çalışmak hem de okul hayatı beni çok zorladı.
Bilmediğim, büyük bir yer. Çok ürkütücüydü. Şehir efsanesi çok vardı. Gördüğümüz haberler tedirgin ediyordu. En çok ne sizi tedirgin ediyordu? İlk geldiğimde Kağıthane’de kötü bir yerde oturuyorum. Evime girerken çok tedirgindim. İnşaat halinde bir yerdi. Kendi mahallemde diken üzerinde yürüyordum. Her gün olay vardı. İşe giderken gaz altında kalıyordum. Best Of Bursa' adlı güzellik yarışmasına 16 yaşında katılıp güzellik tacı takmışsınız ama sonrasında adeta lince uğramışsınız... Güzel bir sonuç aldım ama eleştiriler o yönde olmadı. Çok sıkıntı yaşadım o dönem. Psikolojimi bozuldu. 2 ay psikolojik destek aldım. Ailem destek vermeseydi psikolojik anlamda benim için çok daha kötü olurdu, kaldıra-mazdım. Çocuktum ve çok bilgim dahilinde olan şeyler değildi.
Kaynak: Magazin D
