Buradasınız Buradasınız: Anasayfa » Spor » Trabzonspor yönetiminden Onur hamlesi | 29 Temmuz 2013 Pazartesi 01:53

Trabzonspor yönetiminden Onur hamlesi

Trabzonspor'da Onur Recep Kıvrak'a yeni bir sözleşme teklif edileceği öğrenildi.

Trabzonspor'da Tolga Zengin'in Beşiktaş'a satılmasının ardından sözleşmesinde, "7.5 Milyon Euro'yu getiren alır" maddesi bulunan Onur Recep Kıvrak'a yeni bir sözleşme teklif edileceği öğrenildi.

Tolga Zengin'in Beşiktaş'a transfer olmasının ardından kaptanlık pazubandını takan Onur Recep Kıvrak'ın sözleşmesinde yer alan, "7.5 Milyon Euro'yu getiren alır" maddesi yönetimi rahatsız ediyor.
 
Bu rakamı daha yukarılara çekmek için önümüzdeki günlerde Onur ile bir araya gelecek olan bordo mavili yöneticiler, başarılı file bekçisinin de bu teklife olumlu yaklaşmasını bekliyor.  
 
Trabzonspor'un en değerli oyuncusu konumundaki Onur, sezon başında kendisine gelen tekliflere, "Hiçbir yere gitmeyeceğim, Trabzonspor'da mutluyum" diyerek cevap vermişti.


Kaynak: SPOR

ReklamGIF
OKUYUCU YORUMLARI (0)
Bu habere daha önce yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!

Ad Soyad:

Yorum:

ReklamGIF
GÜNÜN GELİŞMELERİ
ANKET
FACEBOOK
magazin Kolay Sohbet Sohbet Sohbet Kolay Chat