19:07 | Ünlü Üniversiteye Hacker Şoku
10:31 | 100tl alişverişe Bodman Really Ripped Abs Vücut Spreyi 100ML bedava
16:13 | Serenay rol almayacak! Peki Bergen kim olacak?
16:12 | Buse Varol'dan 'aşk' paylaşımı
16:12 | Musa Eroğlu bağlamasını satıyor
16:12 | Acun Ilıcalı'ya ateş püskürdü!
16:11 | Gülsim Ali tacizcisine seslendi: Seni ifşa ederim
09:55 | Kolay Sohbet Etmek İçin Buraya giriş yapabilirsiniz
09:47 | Süreyya Yalçın'ı sıra dışı tarzı!
06:11 | Serenay Sarıkaya şıklığı 20 bin TL!
21:42 | Gerilim tırmanıyor
21:40 | Tuğba Altıntop sil baştan
21:35 | Serenay Sarıkaya'dan sürpriz atak!
21:33 | Gizlimiz saklımız yok
21:30 | Oryantal Didem’den Bülent Serttaş'a tepki!
21:22 | Seda Bakan’dan Shakira dansı...
21:18 | Berrak Tüzünataç galoşları ayağında unuttu!
21:14 | Burcu Biricik'in zumba dansı sosyal medyada olay oldu!
21:11 | Nez Tuğba Özay'ı yerden yere vurdu! İmajı olay oldu
19:07 | Aleyna Tilki sette böyle coştu!
Süper Kupa Borussia Dortmund'un

Almanya Süper Kupası finalinde Borussia Dortmund, Bayern Münih engelini 4-2'lik skor ile aşıp, kupayı müzesine götürürken, Marco Reus attığı 2 gol ile maça damgasını vurmayı başardı.
Geçtiğimiz sezon fırtına gibi esen Bayern Münih, Jupp Heynckes yönetiminde Borissia Dortmun'u geride bırakarak Almanya Süper Kupası, Almanya ve Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna ulaşmıştı. Ayrıca Stuttgart'ı finalde devirerek Almanya Kupası'nı da müzesine götüren Bayern, sezonu 4 kupayla tamamlamıştı.
Heynckes'in görevi bırakmasıyla Guardiola'yı takımın başına getiren Bayer Münih ile ligi ikinci sırada tamamlayan Borissia Dortmund, Almanya Süper Kupası'nda karşı karşıya geldiler.
Dortmund'a milli futbolcumuz Nuri Şahin, 11'de maça başlayıp 90 dakika sahada kalırken, Türk asıllı İlkay Gündoğan, 88 dakika görev yaptı. Bayern'de ise Dortmund'dan transfer edilen Götze ve Ribery sakatlıkları nedeniyle forma giyemedi.
Borissia Dortmund, son 5 maçtır yenemediği Bayern Münih karşısında Reus (2), van Buyten (k.k.) ve İlkay'ın attığı gollerle 4-2 kazandı ve sezonu kupayla açtı. Bayern Münih'in golleri ise Robben'den geldi.
Kaynak: SPOR
