19:07 | Ünlü Üniversiteye Hacker Şoku
10:31 | 100tl alişverişe Bodman Really Ripped Abs Vücut Spreyi 100ML bedava
16:13 | Serenay rol almayacak! Peki Bergen kim olacak?
16:12 | Buse Varol'dan 'aşk' paylaşımı
16:12 | Musa Eroğlu bağlamasını satıyor
16:12 | Acun Ilıcalı'ya ateş püskürdü!
16:11 | Gülsim Ali tacizcisine seslendi: Seni ifşa ederim
09:55 | Kolay Sohbet Etmek İçin Buraya giriş yapabilirsiniz
09:47 | Süreyya Yalçın'ı sıra dışı tarzı!
06:11 | Serenay Sarıkaya şıklığı 20 bin TL!
21:42 | Gerilim tırmanıyor
21:40 | Tuğba Altıntop sil baştan
21:35 | Serenay Sarıkaya'dan sürpriz atak!
21:33 | Gizlimiz saklımız yok
21:30 | Oryantal Didem’den Bülent Serttaş'a tepki!
21:22 | Seda Bakan’dan Shakira dansı...
21:18 | Berrak Tüzünataç galoşları ayağında unuttu!
21:14 | Burcu Biricik'in zumba dansı sosyal medyada olay oldu!
21:11 | Nez Tuğba Özay'ı yerden yere vurdu! İmajı olay oldu
19:07 | Aleyna Tilki sette böyle coştu!

İlaç yan etki yapınca orgazm olmaya başladı

Tıpta Kalıcı Cinsel Tahrik Olma Sendromu (PSAS) olarak bilinen hastalığa yakalananlar en ufak bir titreşim, yüksek ses, kapı zili, telefon melodisi gibi durumlar sonucunda orgazm oluyor. Bazı hastaların günde 120 kez orgazm yaşadığı ve bu yüzden normal hayatlarına devam edemedikleri ortaya çıktı.
GÜNDE 5 KERE ORGAZM OLUYOR
Live Science isimli bilimsel haberlerin yayınlandığı web sitesinde yayınlanan makaleye göre ilacı 7 gün kullanan bir kadın hasta devamlı olarak uyarılmaya ve orgazm yaşamaya başladı. Her gün 3 ile 5 kere ortalama 20 saniye süren orgazm yaşayan kadın durumu doktorlara bildirdi.
İlacın yan etkisi olduğu anlaşılınca, Konya'daki fakülteden doktorlar durumu rapor ettiler. Doktorlar iki hafta süreyle ilacı bıraktırıp, tekrar başlattı ancak ismi açıklanmayan genç kadında yine devamlı olarak uyarılma ve orgazm olma sorunu yaşandı.
Araştırmacılar bunun nedenini tam olarak bulamasa da ilaçla birlikte hızla yükselen dopamin hormonunun neden olabileceğini söylediler. ABD'nin New Jersey kentinde bulunan Rutgers Üniversitesi'nden Barry Komisaruk, bazı anti-depresanlar gibi dopamini etkin hale getiren ilaçların da cinsel arzuyu artırabileceğini söyledi.
Kaynak: Tarkan Acar
