19:07 | Ünlü Üniversiteye Hacker Şoku
10:31 | 100tl alişverişe Bodman Really Ripped Abs Vücut Spreyi 100ML bedava
16:13 | Serenay rol almayacak! Peki Bergen kim olacak?
16:12 | Buse Varol'dan 'aşk' paylaşımı
16:12 | Musa Eroğlu bağlamasını satıyor
16:12 | Acun Ilıcalı'ya ateş püskürdü!
16:11 | Gülsim Ali tacizcisine seslendi: Seni ifşa ederim
09:55 | Kolay Sohbet Etmek İçin Buraya giriş yapabilirsiniz
09:47 | Süreyya Yalçın'ı sıra dışı tarzı!
06:11 | Serenay Sarıkaya şıklığı 20 bin TL!
21:42 | Gerilim tırmanıyor
21:40 | Tuğba Altıntop sil baştan
21:35 | Serenay Sarıkaya'dan sürpriz atak!
21:33 | Gizlimiz saklımız yok
21:30 | Oryantal Didem’den Bülent Serttaş'a tepki!
21:22 | Seda Bakan’dan Shakira dansı...
21:18 | Berrak Tüzünataç galoşları ayağında unuttu!
21:14 | Burcu Biricik'in zumba dansı sosyal medyada olay oldu!
21:11 | Nez Tuğba Özay'ı yerden yere vurdu! İmajı olay oldu
19:07 | Aleyna Tilki sette böyle coştu!

Hazal Kaya: "Can güvenliğim yok. Beni koruyun"

Hazal Kaya, kendisini sosyal medya hesabı üzerinden rahatsız eden ve işyeri adresine hediyeler gönderen İranlı hayranı İsa Yazdan Karimi’den şikayetçi oldu. İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvuran oyuncunun koruma talepli dilekçesinde, Karimi Ailesi’nin ikametine ve kendisine yaklaşmaması için tedbir istedi. Şikayet üzerine Facebook sayfasından “Ya Hazal’ım Ya Ölüm” mesajları atan, oyuncuya gönderdiği hediyelere iliştirdiği notlarda “aşkım, eşim, karım” yazan İsa Yazdan Karimi’nin şüpheli olarak ifadesi alındı.
EVLENMEK İSTİYORUM
Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde öğrenci olan İranlı Karimi ifadesinde şunları söyledi: “Kendisinin hayranıyım ve onu hiçbir surette yüz yüze görmedim. Kendisinin evine gitmedim. Fakat işyeri adresine hediye gönderdiğim doğrudur. Kendisini çok seviyorum, hatta evlenmek isterim. Kendisine kesinlikle zarar vermek istemem. Müştekiye herhangi bir kötü mesaj atmadım. Tamamen kendisine duyduğum hayranlık mesajları attım. Ailem babasıyla görüşmüş ve kendisini rahatsız etmeyeceğimiz söylenmiş. O günden beri kendisine mesaj atmıyorum. Durumun bu hale gelmesinden dolayı üzgünüm, pişmanım” dedi. Mahkeme, Karimi Ailesi’nin 4 ay süreyle Hazal Kaya’nın evine ve işyerine yaklaşmamasına karar verdi.
GÖRÜŞMEZLERSE OĞLUM İNTİHAR EDECEK
Mahkemeye verilen dilekçede Hazal Kaya’nın bağlı olduğu ajansa giden İranlı Karimi’nin babası Yousef Yazdan Karimi’nin “Hazal ile oğlumun bir an önce görüşmesi lazım. Eğer görüşmezlerse oğlum intihar edecek. Okulu da bıraktı. Hazal’ın evinin oralarda yatıp kalkıyor” dediği öne sürüldü.
Kaynak: Magazin D
