19:07 | Ünlü Üniversiteye Hacker Şoku
10:31 | 100tl alişverişe Bodman Really Ripped Abs Vücut Spreyi 100ML bedava
16:13 | Serenay rol almayacak! Peki Bergen kim olacak?
16:12 | Buse Varol'dan 'aşk' paylaşımı
16:12 | Musa Eroğlu bağlamasını satıyor
16:12 | Acun Ilıcalı'ya ateş püskürdü!
16:11 | Gülsim Ali tacizcisine seslendi: Seni ifşa ederim
09:55 | Kolay Sohbet Etmek İçin Buraya giriş yapabilirsiniz
09:47 | Süreyya Yalçın'ı sıra dışı tarzı!
06:11 | Serenay Sarıkaya şıklığı 20 bin TL!
21:42 | Gerilim tırmanıyor
21:40 | Tuğba Altıntop sil baştan
21:35 | Serenay Sarıkaya'dan sürpriz atak!
21:33 | Gizlimiz saklımız yok
21:30 | Oryantal Didem’den Bülent Serttaş'a tepki!
21:22 | Seda Bakan’dan Shakira dansı...
21:18 | Berrak Tüzünataç galoşları ayağında unuttu!
21:14 | Burcu Biricik'in zumba dansı sosyal medyada olay oldu!
21:11 | Nez Tuğba Özay'ı yerden yere vurdu! İmajı olay oldu
19:07 | Aleyna Tilki sette böyle coştu!
Hamzaoğlu itirafı: Şansa kazandık

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray deplasmanda Trabzonspor'u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, zor bir takıma karşı oynadıklarını belirterek, "Maçtan önce belirlediğimiz strateji doğrultusunda oyuncularımız oynadı. Zor zeminde iyi mücadele oldu. Trabzonspor'u da tebrik ederim. Bu akşam şansa kazandık. Bir sürü top direkten döndü. Allah bize yardım etti. Bugün şansa kazanmış olduk" dedi.
Hamzaoğlu, maçtan önce takımdan ayrılacağı yönünde ortaya atılan iddiaların sorulması üzerine ise şu ifadeleri kullandı:
"Ben hiç bir yere gitmiyorum. Herkes gitmemden çok memnun olacak ama ben bir yere gitmiyorum. Mücadeleden hiç bir zaman kaçmadım bundan sonra da kaçmayacağım. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Ben kötü hocayım takımımız hocasız 3 kupa kaldırdı. Trabzonspor maçını kazandı. Başkanımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Onun da üzerine çok geliyorlar. Üzülüyorum ama kendi adıma değil konuşanlar için üzülüyorum. Biz yolumuza devam ediyoruz."
Hamza Hamzaoğlu, kendisine yöneltilen bu sorunun ardından başka soru almayarak basın toplantı odasından ayrıldı.
Kaynak: Magazin D
