19:07 | Ünlü Üniversiteye Hacker Şoku
10:31 | 100tl alişverişe Bodman Really Ripped Abs Vücut Spreyi 100ML bedava
16:13 | Serenay rol almayacak! Peki Bergen kim olacak?
16:12 | Buse Varol'dan 'aşk' paylaşımı
16:12 | Musa Eroğlu bağlamasını satıyor
16:12 | Acun Ilıcalı'ya ateş püskürdü!
16:11 | Gülsim Ali tacizcisine seslendi: Seni ifşa ederim
09:55 | Kolay Sohbet Etmek İçin Buraya giriş yapabilirsiniz
09:47 | Süreyya Yalçın'ı sıra dışı tarzı!
06:11 | Serenay Sarıkaya şıklığı 20 bin TL!
21:42 | Gerilim tırmanıyor
21:40 | Tuğba Altıntop sil baştan
21:35 | Serenay Sarıkaya'dan sürpriz atak!
21:33 | Gizlimiz saklımız yok
21:30 | Oryantal Didem’den Bülent Serttaş'a tepki!
21:22 | Seda Bakan’dan Shakira dansı...
21:18 | Berrak Tüzünataç galoşları ayağında unuttu!
21:14 | Burcu Biricik'in zumba dansı sosyal medyada olay oldu!
21:11 | Nez Tuğba Özay'ı yerden yere vurdu! İmajı olay oldu
19:07 | Aleyna Tilki sette böyle coştu!

Defne Joy Foster'ın eşi İlker Yasin Solmaz'dan açıklama

İlker Yasin Solmaz, son tartışmalardan çocuğunun etkilendiğini belirterek "Konuya ilişkin somut bilgi, delil ve dayanağı olduğunu iddia eden kişilerin bunu basın yolu ile duyurmak yerine ilgili adli makamlara bildirimde bulunarak ailenin mağduriyetinin giderilmesine yardımcı olmalarını aile adına saygıyla talep ederim" dedi.
İşte o açıklama: "Tüm Türkiye’nin yakından tanıdığı ve sevdiği Defne Joy Foster’ı 02.02.2011 tarihinde kaybetmiştik. Bu kayıp tüm ailesini ve dostlarını derin üzüntüye boğmuş olup öncelikle bu zor günlerde yanımızda olan sevenlerine ve basın mensuplarına teşekkür ederiz. Defne Joy Foster’ın aramızdan ayrılmasına sebep olan olaya ilişkin İstanbul Anadolu 36. Asliye Ceza Mahkemesi’nin 2012/910 E. Sayılı dosyası ile Halit Kerem Altan sanık sıfatı ile yargılanmış olup bu yargılama sonucunda, sanık Halit Kerem ALTAN 'Yardım, Bildirim Yükümlülüğünü Yerine Getirmeme' suçundan ceza almıştır. Ancak, bu acı olayla ilgili olarak birkaç gündür basında yer alan sadece görüşten ibaret olup dayanaktan yoksun haberler başta geride bıraktığı yedi yaşındaki çocuğu olmak üzere müvekkilim ve tüm ailesini derinden etkilemekte ve acı vermektedir.
Takdir edersiniz ki rahmetli Defne Joy Foster’ın oğlu okul çağında bir çocuk olup, basında çıkan tüm bu haber ve fotoğraflardan haberdar olup psikolojisi bozulmaktadır. Konuya ilişkin somut bilgi, delil ve dayanağı olduğunu iddia eden kişilerin bunu basın yolu ile duyurmak yerine ilgili adli makamlara bildirimde bulunarak ailenin mağduriyetinin giderilmesine yardımcı olmalarını aile adına saygıyla talep ederim. İlker Yasin Solmaz Adına Av. Ayşegül Mermer"
Kaynak: Magazin D
