Buradasınız Buradasınız: Anasayfa » Magazin » 'Aşk insanı yerde yatırır' | 13 Ağustos 2013 Salı 15:32

'Aşk insanı yerde yatırır'

Şarkıcı Rafet El Roman, nişanlısı Ceren Kaplakaslan'ın Bursa'daki katalog çekimlerini, yere yatarak çektiği fotoğraflarla gerçekleştirdi. Zor anlar yaşayan Rafet El Roman, "Çeren'in fotoğraflarını çekmek, konser vermekten çok daha sıkıntılıymış" dedi.

Bursalı Tasarımcı Burak Kaynar'ın, Wedding House Moda Evi için gerçekleştirdiği katolog çekimleri, Sheraton Bursa Otel'de gerçekleştirildi. Rafet El Roman, projede modellik yapan nişanlısı Ceren Kaplakaslan'ın fotoğraflarını kendisi çekti. Fransız dantelinin kullanıldığı gelinlikleri giyen Ceren Kaplakaslan'ın en güzel karesini çekmek için zor anlar yaşayan, zaman zaman yere yatan şarkıcı çekimlerden sonra derin bir 'oh' çekti.

AŞK İNSANI YERDE YATIRIR'

"Aşk insanı yerde yatırır" diyerek espri yapan Rafet El Roman yaşadığı duyguları şöyle dile getirdi: "Geçen yaz, Ceren ile çıktığımız Bodrum tatilinde tekne kiraladık. Yaptığımız gezi sırasında, cep telefonu ile kendisine fotoğraflar çektim. Çok beğendi. 'Rafet bir gün katalog çekimi yaparsam, muhakkak fotoğraflarımı sen çek' diyerek istekte bulundu. Konuştuğumuz o gün geldi. Katalog çekimi için davet edilen Ceren'in fotoğraflarını, arkadaşımız olan tasarımcı Burak Kaynar benden rica etti. 'Hayır' diyemezdim. Çekimlerde çok zorlandım. Ceren'e fotoğraf çekmek, konser vermekten çok daha zor."


Kaynak: Magazin D

ReklamGIF
OKUYUCU YORUMLARI (0)
Bu habere daha önce yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!

Ad Soyad:

Yorum:

ReklamGIF
GÜNÜN GELİŞMELERİ
ANKET
FACEBOOK
magazin Kolay Sohbet Sohbet Sohbet Kolay Chat