Bura geldi Nurgül Yeşilçay konsomatris rolüne böyle hazırlanıyor! | Magazin | Magazin D
Magazin D » Magazin | Tarih: 28 Haziran 2014 07:55
Nurgül Yeşilçay konsomatris rolüne böyle hazırlanıyor!
Nurgül Yeşilçay, yeni filmi "Gece"nin çekimlerine haftaya İzmir'de başlıyor. Erden Kıral'ın yönetmen koltuğunda oturacağı filmde 'Süsen' adlı konsomatrise hayat verecek olan Yeşilçay, rolü daha iyi çıkarmak psikolojik yardım alıyor

Güneş'in haberine göre Nurgül Yeşilçay, yeni filmi "Gece"nin çekimlerine haftaya İzmir'de başlıyor.

Erden Kıral'ın yönetmen koltuğunda oturacağı filmde Süsen adlı konsomatrise hayat verecek olan Yeşilçay, rolü daha iyi çıkarmak psikolojik yardım alıyor.

Karaktere çalışırken Franz Ruppert'in "Travma, Bağlanma ve Aile Konstelasyonları" kitabının ana kaynağı olduğunu belirten Yeşilçay, ayrıca dün konunun uzmanı birkaç psikiyatr'la da bir araya geldi.

Okuduklarının çok işine yaradığını belirten Yeşilçay, "Sınırda kişilik bozukluğu olanlar kendisi gibi anksiyete taşıyan bir eş seçip ilişkide yaşanan çatışmalar için o kişiyi suçlarmış" yorumunu yaptı.

Yeşilçay, Mert Fırat, Vildan Atasever, İlyas Salman, Nur Sürer, Teoman Kumbaracıbaşı, Ayça Damgacı, Hakan Karahan ve Hakan Yufkacıgil'le kamera karşısına geçecek.

http://www.magazind.net/yazdir-4173-Nurgul-Yesilcay-konsomatris-rolune-boyle-hazirlaniyor.html